Pretpark nieuws

Nieuwe uitgebreide souvenirlijn Efteling-achtbanen

Ben jij fan van de achtbanen in de Efteling? Zorg dan dat je deze nieuwe souvenirs binnenkort in huis haalt!

Internationale Achtbanendag

Het is vandaag 16 augustus, Internationale Achtbanendag! Om dat te vieren kondigen we een hele nieuwe souvenirlijn aan met maar liefst 25 souvenirs rondom de Efteling-achtbanen Python, Vogel Rok, De Vliegende Hollander, Joris en de Draak en Baron 1898. Haal dus alle vijf de souvenirs van jouw favoriete achtbaan in huis. Let op: deze souvenirs zijn naar verwachting vanaf de eerste helft van september verkrijgbaar.

Caps in twee varianten

Deze modieuze caps zijn verkrijgbaar in twee types: de ‘snapback’ met een vlakke klep en een authentical sticker, of een ‘original curved’ cap met een voorgebogen klep. Alle caps zijn in één maat verkrijgbaar en te verstellen aan de achterzijde door middel van een metalen gesp, waar een Efteling-E op staat. De caps zijn voorzien van een geborduurd beeldmerk op de voorzijde en een geborduurd attractielogo aan de achterzijde.

Deze snapback caps kosten € 17,50 per stuk en zijn binnenkort verkrijgbaar bij de betreffende fotopunten van de attracties. Later ook bij souvenirwinkel Efteldingen.
Ook op de achterzijde zie je een kenmerk van de attractie terug: het attractielogo. Zie verder onderaan deze blog voor foto’s van de original curved caps.

Al wegdromend drinken uit deze mokken

Thuis in een relaxstoel wegdromen van de achtbanen in de Efteling? Dat kan gerust met deze mokken! Je ziet hierop namelijk niet alleen het logo van de achtbaan, maar ook een doorlopend bijpassend patroon dat je meeneemt in de sfeer van de attractie. Zo zie je op de Vogel Rok mok aan de voorzijde het attractielogo en op de achterzijde Sindbad de Zeeman op zijn schip navigeren, terwijl Vogel Rok voor de maan voorbij vliegt. Op de Baron 1898 mok staat de schachttoren van de goudmijn afgebeeld, met onderaan de opdoemende Witte Wieven.

Kies je voor de Python mok dan herken je vast het slangenpatroon van de achtbaantrein, terwijl je ook een silhouet van een looping ziet. Op de Joris en de Draak mok aanschouw je een indrukwekkende drakenpoot die met zijn nagels de mok bekrast en bij De Vliegende Hollander mok lees je stukjes uit het dagboek van Willem van der Decken en zie je zijn gezicht uit de spiegel van de wachtrij.

Deze mokken kosten € 10,- per stuk en zijn binnenkort verkrijgbaar bij de betreffende fotopunten van de attracties. Later ook bij souvenirwinkel Efteldingen.

Draag een t-shirt van je favoriete achtbaan!

Ook nieuw zijn deze unisex t-shirts. Ze zijn gemaakt van katoen en verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL. Op de borst staat een beeldmerk in kleur van de attractie, op de rechtermouw staat het logo van de attractienaam in een monochrome kleur

Handige sleutelhangers

Je kunt natuurlijk een eenvoudige ring gebruiken als sleutelhanger, maar hoe tof is het om iedere keer dat je je sleutels pakt, herinnerd te worden aan jouw favoriete achtbaan? Met deze sleutelhangers gaat dat zeker lukken! Kies je voor de versie van Vogel Rok, Joris en de Draak of Python? Of wil je écht wat bijzonders, neem dan de sleutelhanger van De Vliegende Hollander met extra nautische bedels, of die van Baron 1898 (in goudkleur natuurlijk), met winkelwagenmuntje, een siersleutel en bedel met schep en pikhouweel uit het attractielogo.

De sleutelhangers van Python, Vogel Rok en Joris en de Draak kosten € 6,- per stuk, die van Baron 1898 en De Vliegende Hollander kosten € 7,50 per stuk. Ze zijn binnenkort verkrijgbaar bij de betreffende fotopunten van de attracties. Later ook bij souvenirwinkel Efteldingen

En Max & Moritz dan?

De échte Efteling-liefhebber vroeg het zich natuurlijk al af, waarom zit hier niets van Max & Moritz tussen? In de afgelopen jaren zijn er al eerder souvenirs uitgekomen van deze familie-achtbaan voor donderstenen. Zo zijn er onder andere een scheetkussen, t-shirt, koelkastmagneet, poster, set bakvormpjes en een set sleutelhangers verkrijgbaar.

 

Back to top button