Kermis Nieuws

De Opslach maakt zich voor het eerst op voor Kermis Heerenveen

De grootste kermis van Friesland vindt van 24 tot en met 29 mei weer plaats in Heerenveen. Die wordt vanwege de herinrichting van het Burgemeester Kuperusplein, waar de kermis traditiegetrouw plaatsvond, nu voor het eerst gehouden aan De Opslach.

Ook ditmaal is er voor jong en oud van alles te beleven en zijn er ‘nieuwkomers’ zoals de Power Polyp en ‘oude gezichten’ qua attracties. Verder is er onder andere een kindermiddag, straattheater en bijvoorbeeld muziek.

Ook is er op het kermisterrein een Golden Ticket verstopt. Via de Facebookpagina Kermis Heerenveen worden aanwijzingen gegeven waar het ticket zou kunnen liggen. Wie het vindt, krijgt een Mega kermis Pakket.

Klik hier voor de attractielijst 

Wij van Kermisvlogs.nl zijn er a.s. Zaterdag 27Mei ook bij om een mooie video op te nemen.

Back to top button

Adblock Detected

Zet je Ad Blocker uit. Zo support je onze website. Bedankt